Her​balicious

ooo Herbalicious ooo

Holistisk Kostvejledning, Kosttilskud & Vitaminer/Mineraler,

Zoneterapi & Børne Sundhedsvejledning

Slyn​ge - & Viklevejleder

Mit navn er Victoria Björklund og jeg er ejer af Herbalicious - Holistisk Kostvejledning.

Jeg er uddannet Kostvejleder og Helsekostvejleder. Min karriere startede som 15 årig, da jeg begyndte at arbejde i Naturpoteket Helsekost på Amager. Som 18 årig var jeg allerede en erfaren og uddannet Helsekostvejleder fra Helsams butiksuddannelse. Siden da har jeg fortsat min karriere indenfor helse og sund kost med speciale i kosttilskud. Og udvidet det med Slyngekonsultent uddannelse for at hjælpe forældre med at bære deres børn. Og fortsætter at videreuddanne mig og holde mig ajour på helsefronten.

Det er nu 17 år jeg har arbejdet og studeret indefor faget. Holistisk sudhed er et utroligt spændende fag som hele tiden udvikles og forskes i. Jeg synes derfor det er meget vigtigt, at man som behandler holder

sig selv ajour og videreuddannes i faget, så man altid kan give den bedste og mest præcise vejledning til sine kunder og klienter. Jeg er i øjeblikket under videregående uddannelse som Biopat/Naturopat på Institut for Biologisk Medicin. Dette giver en masse supplerende og dybdegående viden om ernæring, sundhed, kosttilskud, og zoneterapi.

I en konsultation får vi set på din kost og ernæring, og sammen tilrettelægger vi et program, som kan optimere din kost og sundhed. Dit program kan indeholde specifikke kosttilskud af vitaminer, mineraler, fedtsyrer og urter. Du har mulighed for at blive testet mht til evt vitaminer og mineraler som du kunne mangle. Her bruges en resonance maskine, såvel som kinesologi kan bruges.

I dag er jeg også så heldig at jeg er mor til to dejlige troldeunger. Og med dette har jeg valgt at sætte fokus på at hjælpe de små med sundhed på en naturlig og alternativ måde. I min behandling af børn så

bruger jeg naturlig kost, kostilskud som vitaminer, mineraler, fedtsyrer, probiotika og homøopati, zoneterapi og andre holistiske løsninger, som alt styrker barnet og dens immunforsvar. For at blive specialiseret på børne sundhed har jeg en uddannelse som Børnesundhedsvejleder hos Æblebørn.

For at gøre det nemmere for forældre med små børn at få konsultation, så tilbyder jeg Online Konsultation (via Skype), om aften når børnene er gået i seng, eller på et tidspunkt som passer din familie (flexibel tidbestilling).       

Jeg glæder mig til at møde dig og dine kære, og at kunne gøre noget for jeres velvær.

Med venlig hilsen, 

Victoria Björklund